What kind of cakes today?

I made two kind of cakes as usual, but I was not fully satisfied this time. Some reasons are obvious. It was too much mixing and taste wasn't sweeter than I thought. I'm thinking about chenging recipe next time. By way of parenthesis, Carrot and cut cheese, another is Green soy beans and reddish brown beans cake.
c0120817_23381912.jpg
c0120817_23383251.jpg
c0120817_23384845.jpg

今日は、毎度のケーキを二種類作りました。が、満足のいく味、食感でなかったんです。理由は明確!混ぜ過ぎなのと、砂糖が少なかったこと。(他にも多々)以前のレシピを根本的に作り替えないと。ちなみに、今日は「人参とダイスチーズのケーキ」と「枝豆とあずきのケーキ」砂糖は少なめで、今回は塩をポイントに作ってみた。(イタリアの塩は甘みがあるので)朝食にあるマフィン感覚だと、かなりいい感じ。でも、やっぱり愛情込めて焼かないとだめね。ついつい、いかに効率よく作れるか!ってのを交えてやっちゃうもんですから。
c0120817_23442373.jpg

by mimicafe2007 | 2007-10-28 23:45 | FRIENDS

Cake Designer Sachiko's New York Life

by mimicafe Union + Sachiko
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30